Jump to content
iPROG PRO
Mrniceguy

Mitsubishi Eclipse Cross Please Help!!!

Recommended Posts

Mrniceguy

I have been trying to correct the odometer on this via OBII Mitsubishi and I am having a hard time. The cluster is very similar to if not the same as the one for the Mitsubishi Outlander. It reads everything fine now worries there. The problem is when writing I keep getting an error message.

Current Software: 76

Power ON...Adapter with quartz...Init OK

Connecting to dashboard...OK

Start Security Access...ERROR!!!

TX: 02 27 05 00 00 00 00 00

RX: 03 7F 27 37 FF FF FF FF

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cardiag

I hope you will damage that dashboard with your iprog+ clone 🙂

  • Like 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Umut
5 hours ago, Mrniceguy said:

I have been trying to correct the odometer on this via OBII Mitsubishi and I am having a hard time. The cluster is very similar to if not the same as the one for the Mitsubishi Outlander. It reads everything fine now worries there. The problem is when writing I keep getting an error message.

Current Software: 76

Power ON...Adapter with quartz...Init OK

Connecting to dashboard...OK

Start Security Access...ERROR!!!

TX: 02 27 05 00 00 00 00 00

RX: 03 7F 27 37 FF FF FF FF

We not support for clone 🤗

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...